Gå til hovedinnholdet

Priser på jord og dekkbark

Det er hagetid og tid for å så, dyrke og plante. Nytt i år er plante- og blomsterjord i 40 liters sekker

Publisert: 23/05/24

Lastevolumca 0,5 m3ca. 0,8 m3ca. 1,0 m3ca. 1,2 m3ca. 2,0 m3
Hagemixkr. 200,-kr. 320,-kr. 400,-kr. 480,-kr. 800,-
Dekkbarkkr. 300,-kr. 470,-kr. 600,-kr. 700,-kr. 1180,-

For kr. 50,- laster vi opp hengeren for deg 


Vi tilbyr også 40-liters sekker med jord og lecakuler fra Grønn vekst

1 sekk5 sekker
Torvfri plantejord 40 literkr. 100,-

kr. 400,-

Torvfri blomsterjord 40 literkr. 125,-kr. 500,-
Lecakuler 40 literkr. 100,-

Foto: Grønn vekst 

Hvorfor velge jord fra Grønn Vekst?
Grønn Vekst
sin misjon er å resirkulere avfallsressurser tilbake til jord for å skape ny vekst.

Produktene er bærekraftige og miljøvennlige, fordi det alltid tilstrebes å gjenvinne mest mulig avfall og overskuddsmasser. Ved å fokusere på dette, resirkuleres næringsstoffer og karbon tilbake til jord fra ressurser som allerede er i sirkulasjon.

Målet er å etterligne jorden slik den er fra naturens side med både sand og organisk materiale. Det gir en god hagejord som drenerer optimalt, gir struktur og forankring til røtter, og som ikke har behov for etterfylling.


HAGE-MIX
er jord tilpasset din hage. Jorden kan brukes til dyrking, pallekarmer, drivhus og bed. Om du vil dyrke grønnsaker, andre spiselige vekster eller blomster er dette jorden du skal bruke. 

Hage-Mix er en jordtype som passer perfekt til de fleste prosjekter i hagen, og du kan dyrke både grønnsaker, bær, frukt, urter, eller plante blomster.

Jorden inneholder sand som gjør at Hage-Mix drenerer godt. Den inneholder også kompost, som tilfører mikroliv og frigjør næring over tid.

 • Jord til hagen
 • Kan også benyttes til spiselige vekster
 • Fint siktet

TORVFRI PLANTEJORD er en allsidig jord som egner seg både til beplantning og ompotting i bed og pallekarmer, og som jordforbedring. En jord som kan brukes til det meste i din hage. 

Den torvfrie jorden inneholder næringsrik kompost og organisk hønsegjødsel som sikrer plantene god etablering og vekst. Den inneholder også trefiber som gir jorden en lett og god struktur så planterøttene får tilgang på luft. Jorden kan brukes som jordforbedring.

 • Kvalitetsjord uten torv
 • Godkjent for økologisk produksjon
 • Tilsatt organisk hønsegjødsel
 • Fri for ugress
 • Jorden har luftig og god struktur


TORVFRI BLOMSTERJORD inneholder næringsrik kompost, organisk hønsegjødsel og vermikulitt som sikrer plantene god etablering og vekst.
Den inneholder også trefiber som gir jorden luftig struktur. Vermikulitten øker jordas evne til å holde på vann og næring.

 • Kvalitetsjord uten torv
 • Godkjent for økologisk produksjon
 • Inneholder vermikulitt og organisk hønsegjødsel
 • Fri for ugress
 • Jorden har luftig og god struktur


Grønn Vekst sin visjon er å skape en levende jord, rik på mikroliv som bidrar til jord- og plantehelse. Vi baserer vår jord på ulike komposter og organisk gjødsel. Dette er verdifulle gjenbruksressurser med en rik mikroflora. Komposten bidrar med verdifulle næringsstoffer i jorda som frigjøres over tid. Dette er organisk materiale som er viktig for plantens trivsel.

Alle Grønn Vekst produkter er produsert i Norge og er godkjent av Mattilsynet. Jorden er testet og utviklet med tilsyn og kontroll i egen forskningsavdeling.


Fant du det du lette etter?
Følg GLØR
Følg GLØR {{ glorpartner ? 'Partner ' : ''}}på Facebook Følg GLØR {{ glorpartner ? 'Partner ' : ''}}på Linkedin
Utviklet av OffCenit / Krible